facebook    instagram   mail    telefom

Svileni turban -14 alternativnih predloga za korišćenje

Svileni turban

Svileni turban -14 alternativnih predloga za korišćenje

Da li mislite da je svileni turban rezervisan samo za spavaću sobu?

Razmislite ponovo … Ispod je 14 alternativnih načina upotrebe turbana za kosu, koje možda nikada ranije niste pomislili da isprobate!

 1. Nosite svileni turban ispod zimske kape da biste se zaštitili od oštećenja koja mogu nastati od tkanine kape i održite kosu bez kovrdža po hladnom i vlažnom vremenu.
 2. Zaštitite kožu dok spavate držeći kosu sklonjenu sa lica i vrata, smanjujući pojavu akni i zapušavanje pora.
 3. Za ravnu kosu, ispletite kosu u mekane pletenice preko noći i uživajte u savršenim talasima bez zagrevanja, koji dolaze ujutru.
 4. Nosite svileni turban dok se šminkate kako ne biste sklanjali kosu s lica + smanjite kovrdžavanje, posebno u vlažnim kupatilima.
 5. UV svetlost oštećuje vlakna kose. Zaštitite se od UV zračenja kada koristite digitalne ekrane. Usavršite sve one sate provedene radeći od kuće.
 6. Dok uživate u poslednjim danima centralnog grejanja, nosite ga kod kuće kako biste se zaštitili od dehidracije izazvane grejanjem.
 7. Kako se vreme zagreva, nosite ga u bašti i spakujte kosu za budući odmor, da biste je zaštitili od oštećenja na suncu.
 8. Kada ležite na sofi i gledate televiziju, svileni turban za kosu smanjuje oštećenja od trenja sa kaučom ili jastukom.
 9. Kada kuvate ili čistite / obavljate svoje poslove, držite kosu dalje od lica i sprečite je da se razbaruši.
 10. Stavite ga nekoliko sati pre (Zoom) događaja za brzo podizanje kose; smanjite kovrdžanje, pojačajte sjaj i dodajte glatkoću začas.
 11. Koristite svileni turban kao duboko kondicionirajuću masku za kosu preko noći.
 12. Za sva buduća putovanja, koristite ga tokom leta da sačuvate vlagu, smanjite statičnost i osigurajte da stignete na odredište sa frizurom spremnom i stilizovanom!
 13. Koristite ga za povećanje poroznosti kose (ukratko, ovo je sposobnost Vaše kose da upija i zadržava vlagu) pre bojenja kose ili bilo kog drugog profesionalnog tretmana.
 14. Nosite ga dok se sunčate kako biste smanjili oštećenja od UV zračenja i kovrdžanja. Ovo će takođe eliminisati potrebu za preuređivanjem kose; I za dan i za noć, nikada nije bilo tako lako!

Lečenje kose svilenim turbanom nije rezervisano samo za vreme u krevetu! Napravite priliku za negu kose u svakom trenutku uz minimalan napor zahvaljujući vašem Sonno di Seta svilenom turbanu.